0769.350.999 | Calea Victoriei nr.155, Bloc D1, Tronson 5, Bucuresti office@jadore-studio.ro

Daca corpul tau nu arata exact cum iti doresti si consideri ca nu esti indeajuns de frumoasa pentru videochat, afla ca te inseli! In acest domeniu unde se crede ca accentul cade intotdeauna pe aspect, vei conversa cu oameni normali, cu aceeleasi dorinte si preferinte ca si in viata reala. Contrar aparentelor, nu toti barbatii cauta perfectiunea intruchipata, atunci cand vine vorba despre femei. Imperfectiunile ne fac unice si atragatoare, iar barbatul iubeste la tine exact ceea ce tu crezi ca n-ar suporta! Asa ca, incepand de astazi lasa complexele deoparte si indrazneste sa fii tu!

Tenul natural – Barbatul apreciaza mai mult daca ai un look natural, fara machiaj. Imperfectiunile sunt extrem de apreciate de barbati, deoarece denota lejeritate si transparenta. Deci chair si pe camera poti adopta un look natural, fara tone de make-up. Doar cateva retusuri de efect te pot face frumusica si placuta vazului.

Sani mici – Barbatii nu se gandesc prea mult la acest amanunt. Mici sau mari, important este sa fie sani. Complexele legate de sani vin de cele mai multe ori, aceste noi mode ale silicoanelor. Marea majoritate a barbatiilor prefera sanul natural, indiferent de marime.

Ochelarii de vedere – Daca ti se pare ca ochelarii de vedere sunt o adevarata povara, in mod paradoxal, barbatii se simt atrasi de femeile care poarta ochelari. Cumva le considera mai inteligente si mai increzatoare.

Parul rebel – Barbatii prefera femeile cu aspect natural. La nivel de coafura, asta inseamna sa nu arati nepieptanata, dar nici ca si cand ti-ai fi petrecut jumatate de zi la coafor.

Burtica – Masculilor le place sa atinga „partile moi” ale unei femei, deci de ce pe camera nu ar prefera putin burticuta.

Strungareata – Nu este nimic mai sexy decat un zambet timid, care sa descopere incet o strungareata.

Micile stangacii – Atat timp cat nu le repeti frecvent si nu le faci intentionat, micile stangacii in sunt simpatice, naturale si sexy. Deci daca te temi ca nu stii exact ce doreste sau ce sa faci in fata camerei, eu zis: BE natural!

Vocea – Majoritatea barbatilor prefera femeile cu o tonalitate mai grava a vocii. Oricum ar fi vocea ta, incearca sa ii dai o nuanta calda, feminina.

Alunita – De care doar el stie pentru ca este ascunsa bine, bine de tot. Scoate-ti in in evidenta particularitatiile!

Pistruii – Foarte multe femei incearca sa-i ascunda, cand de fapt barbatii ii considera sexy.

Concluzia: Indiferent de defectele pe care tu crezi ca le ai, un barbat le poate gasi adevarate puncte de atractie. Barbatii vad si simt altfel decat noi,femeile, asa ca nu te mai obosii cu defectele tale de cele mai multe ori, imaginare. Doar…iubeste-te si fi cea mai buna prietena a ta, asa vei fi fericita, iar prin fericirea ta, vei atrage oamenii de langa tine si te vei putea face remarcata intr-un mod placut.

by J.M

Share This