0769.350.999 | Calea Victoriei nr.155, Bloc D1, Tronson 5, Bucuresti office@jadore-studio.ro

Foarte multe modele de videochat se tem sa dezvaluie persoanelor apropiate ca practica acest job, considerand ca daca vor dezvalui aceasta parte din viata lor vor fi privite cu alti ochii de catre persoanele din jur. Acest lucru se datoreaza preconceptiilor implementate de o mare parte a societatii, care din necunoastere asociaza jobul de videochat cu ceva degradant. Nimic mai fals. Jobul de videochat este pentru acele femei care stiu sa se faca placute prin personalitatea lor. Sa fi model in industria videochatului nu inseamna nici pe departe doar sa te dezbraci in fata unei camere web, fiind mult mai important modul in care interactionezi cu vizitatorii tai, felul in care iti expui valorile si sarmul personal, rabdarea, zambetul primitor si inteligenta de a aborda anumite persoane sau situatii. De aceea, multe fete se feresc sa le impartaseasca iubitului adevaratul lor loc de munca, temandu-se de reactia lui si de felul cum o va percepe dupa ce va afla adevarul. Adevarata temere ar trebui sa fie aceea de a pastra in viata ta o persoana printr-o minciuna, prin faptul ca ii ascunzi o parte din viata ta, daca el nu este de acord cu ceea ce faci tu, inseamna ca nu te accepta asa cum esti. De ce ai vrea sa fi langa o persoana nepotrivita pentru tine? Persoana de langa tine, daca te iubeste, te va intelege si te va sprijini.Nu este nici o rusine ca ti-ai ales jobul asta, nu este nici o rusine ca prin el iti dobandesti independenta finainciara si iti dezvolti o personalitate si o experienta deosebita. Problema nu este la tine daca el nu te accepta, nu este nici o problema la o persoana care nu se multumeste cu putin, care isi doreste o viata mai buna, vrea sa-si indeplineasca visuri pe care nu ar putea sa le indeplineasca pe un salariu de 1.000 de lei.
Barbatii se sperie uneori de o partenera independenta, care este in stare sa se intretina singura prin forte propii. Iubitul tau ar putea sa fie “open mind” si sa vada peste aceste conceptii de “turma” pe care le au nestiutorii, pentru ca sunt si avantaje, in afara veniturilor “pufoase”. Cred ca viata sexuala poate fi mai buna in cuplu, atunci cand partenerul stie unde lucrezi, deoarece este posibil ca subconstient sa il incite faptul ca te doresc mai multi barbati si ca doar el te poate avea. In plus, prin experientele dobandite in fata camerei, capeti mai multa incredere in tine si scapi de inhibitii, de temeri si complexe, lucruri ce iti pot imbunatati relatia de cuplu.
Ati auzit expresia: ,,Cei mai multi bani se fac cu capul, nu cu picioarele”? In videochat se aplica. Clientii de pe site-urile de videochat se logeaza si platesc modelele deoarece au o nevoie: de frumos, de atentie, de afectiune, de interactiune, de fantezie etc. Asa ca, eu cred ca daca vorbesti cu iubitul tau, ii explici cum stau lucrurile in mod corect s-ar putea sa fi surpins placuta de reactia lui, i se poate parea chiar sexy! Pana la urma, consider ca este mai de apreciat o fata care face videochat si isi face toate micile capricii pe banii ei, decat una care alearga dupa barbati cu bani.

Bafta!
by. J.M

Share This