0769.350.999 | Calea Victoriei nr.155, Bloc D1, Tronson 5, Bucuresti office@jadore-studio.ro

Multe fete atat cele care sunt deja in domeniu si au experienta cat si cele care se gandesc sa se apuce de videochat se intreaba cum se poate ajunge sa se castige acele sume enorme, tot vehiculate prin reclamele facute de studiouri, sumele promovate la TV sau in presa. DA, sunt sume reale, insa ceea ce nu se sustine sus si tare este ca nu toate modelele sunt capabile sa ajunga la aceaste venituri. In teorie toate aveam puterea sa facem sumele acelea, reale si in conturile noastre, dar este nevoie de “ceva“ calitati, pe care fie le avem deja, fie le deprindem pe parcurs si aici depinde in totalitate de motivatia voastra.

Am vazut modele care au facut bani foarte multi fara a schimba foarte mult la ele sau sa necesite sa invate niste comportamente anume, care sa le aduca acei bani, dar acolo ne referim la noroc. Pur si simplu pentru  ca avem o personalitate care prinde la“public“ si ne merge de la sine, vom  facem cu usurita bani. In genere aceste modele nu rezista foarte mult in domeniu, se pierd pe drum pentru ca ajung in scurt timp sa nu mai aprecieze banul pe care ii fac, pentru ca ard foarte multe etape in evolutia lor. Banul castigat cu greu se apreciaza, cel usor castigat aluneca repede… Si mai sunt acele modele care evolueaza treptat, invatand ce trebuie sa faca pentru a face bani, fiind constiente ca pentru performanta trebuie sa avem rabdare, sa fim organizate si bune de munca.

Am sa va spun cateva aspecte esentiale, pe care orice model care doreste sa faca bani si performanta in acest domeniu, este absolut necesar sa le aibe sau sa le cultive.

  1. Programul de lucru. Multe fete cred ca daca intra in acest domeniu este de ajuns sa lucrezi 3-4 ore si banii curg garla, doar pentru ca faci videochat. Nimic mai gresit. Daca vrei sa faci performanta, trebuie sa aloci intre 7-12, 5-6 zile pe saptamana. Daca iti doresti sa faci bani cat sa iti cumperi un apartament, o masina, sa iti platesti o facultate, sa iti cumperi haine de firma si sa ai vacante scumpe, trebuie sa fii constienta ca toate acestea se obtin cu efort sustinut. Da, si fetele de la part time fac bani frumosi, dar nu intr-atat incat sa isi permita o viata excentrica. O fata care lucreaza la programul part time poate ajunge la castiguri de  cel putin 1500$/luna, reusind sa puna in aplicare tranningul facut, sa aibe o stabilitata in program si intre-4-6 ore/5 zile pe saptamana lucrate.
  2. Maleabilitatea. Adica usurinta cu care noi ne putem adapta la orice situatie. In acest domeniu este una dintre calitatiile care ne poat ajuta sa ne inbunatatim foarte repede comportamentul nostru pe camera, prin asimilarea trainningului oferit de studioul la care lucram. Sunt fete care nu reusesc sa puna in aplicare sfaturile primite si acest lucru va ingreuna foarte mult evolutia si cresterea veniturilor. Sunt fete care considera ca ele stiu cum trebuie facut, care cauta vina mereu in jurul lor, in loc sa fie deschise sa invete din expeienta altora.
  3. Scopurile bine fixate. Intotdeauna daca stii pentru ce muncesti si iti stabilesti sume de bani fixe, pe care doresti sa le castigi, vei ajunge intr-un viitor apropiat sa castigi sau sa ai ceea ce doresti. Nu este bine sa ne fixam doar sume de bani, ci sa ne canalizam energia pe lucruriile pe care vrem sa le obtinem cu acei bani. Puterea mintii face minuni si, gandurile noastre se adeveresc intotdeauna. Deci gandeste zilnic, dupa ce te-ai trezit, atunci cand iti faci rutina de dimineata, pentru ce vrei sa muncesti in aceea zi. Pentru o masina, pentru o vacanta de vara, pentru o geanta de firma etc. Vei vedea ca energia ta se va schimba si altfel vei pleca la drum in acea zi. Gandeste-te ca in acest domeniu totul este posibil, orice vis poate fi implini, doar trebuie sa vrei si sa muncesti pentru asta! Oamenii de succes vizualizeaza zi de zi destinatia la care vor sa ajunga. Deci…viseaza, munceste, dobandeste!
  4. Limbiile straine. In acest domeniu se colaboreaza cu site-uri care au membrii   Este esential sa cunosti limba engleza la un nivel cat mai avansat. Un avantaj al acestui domeniu este ca ne da posibilitatea sa asimilam si sa inbunatatim limbile straine. Totul tine de vointa. Modelele care stiu limba engleza la nivel avansat scris si vorbit au sanse de evolutie mult mai rapida. Constituie un avantaj orice limba straina cunoscuta, pe langa limba egleza care este obligatorie.
  5. Aspectul fizic. In ultima vreme se tot spune ca aspectul fizic nu conteaza in acest domeniu. DA, este adevarat aspectul fizic nu conteaza, dar… Intotdeuna va exista un dar. Este foarte importanta sa fim ingrijite. Daca la inceput nu ne vom permite sa investim destul in aspectul nostru, treptat insa trebuie sa invatam sa ne ingrijim mai mult decat o faceam in mod obisnuit, ducandu-ne la un job normal. Din nou este un avantaj al domeniului…pentru ca te vei invata sa investesti in aspectul tau fizic, vei arata mai bine, vei fi mai frumoasa, vei straluci. Acest job iti cere ca in fiecare zi, atunci cand intri online, sa ai make-up bine facut, parul spalat, aranjat, vopsit, unghiile mereu facute, hainele diversificate si mereu in avantajul tau. Tocuri…tocurile sunt foarte impotante in acest domeniu, de aceea ar trebui sa dezvolti o pasiune pentru ele. In concluzie in acest job nu conteaza daca esti scunda, inalta, mai slaba, ori mai grasuta, daca esti roscata, ai nasul mai carn sau buzele mai subtiri…conteaza doar sa fii aranjata, cocheta si sa te intereseze aspectul tau fizic. Pe aceste site-uri oricine, indiferent de cum arata, va gasi oameni care sa cheltuie bani pentru compania sa, daca stie sa isi foloseasca atu-urile.
  6. Comunicarea. In acest domeniu este principalul aspect al unui trainning si cel mai stufos capitol de invatat, daca vei cauta performanta. Dirty talk-ul este de multe ori lasat deoparte de catre modele, considerandu-l fie rasuflat, fie necautat, fie un capitol neinteresant. Se pot face bani si fara el, dar un model care vrea sa fie bine pregatit, va trebui sa fie bine documentata. Fraze esentiale de deschidere a unui privat, povesti interesante pentru cresterea minutelor unui privat, mentinerea interesului membrului pe tot pacursul privatului sunt lucruri esentiale pentru un model care isi doreste performanta.

In concluzie, acest domeniu nu este unul usor, nu se mai fac bani doar pentru ca facem parte din acest domeniu, dar daca iti doresti sa faci performanta si esti motivata, cu siguranta se pot face sume uriase de bani!

Spor la bani si chef de munca!!!

Viseaza, munceste, dobandeste!

Girl-

Share This