0769.350.999 | Calea Victoriei nr.155, Bloc D1, Tronson 5, Bucuresti office@jadore-studio.ro

 Multe fete atât cele care sunt deja în domeniu și au experiență cât și cele care se gândesc să se apuce de videochat se întreabă cum se poate ajunge să se câștige acele sume enorme, tot vehiculate prin reclamele făcute de studiouri, sumele promovate la TV sau în presă. DA, sunt sume reale, însă ceea ce nu se susține sus și tare este că nu toate modelele sunt capabile să ajungă la aceaste venituri. În teorie toate aveam puterea să facem sumele acelea, reale și în conturile noastre, dar este nevoie de ceva calități, pe care fie le avem deja, fie le deprindem pe parcurs și aici depinde în totalitate de motivația voastră și maleabilitatea voastră.

 Am văzut modele care au făcut bani mulți fără a schimbă foarte mult la ele sau nu a fost necesar să deprindă niște comportamente anume  care să le aducă acei bani, dar acolo ne referim la noroc. Pur și simplu pentru că au o personalitate care prinde la“public“ mergându-le și evoluând de la sine, vor  facem cu usurită bani. În genere aceste modele nu rezistă foarte mult în domeniu, se pierd pe parcurs pentru că ajung în scurt timp să nu mai aprecieze banul pe care îl fac, pentru că ard foarte multe etape din evoluția lor. Banul câștigat cu greu se apreciază, cel ușor câștigat alunecă repede… Și mai sunt acele modele care evoluează treptat, învățând ce trebuie să facă pentru a face bani, fiind conștiente că pentru performanță trebuie să avem răbdare, să fim organizate și disponibilitate la ture prelungite de muncă.

 Am să vă spun câteva aspecte esențiale, pe care orice model care dorește să facă bani și performanță în acest domeniu, este absolut necesar să le aibe sau să le cultive.

  1. Programul de lucru. Multe fete cred că dacă intră în acest domeniu este de ajuns să lucrezi 3-4 ore pe zi și banii curg gârlă, doar pentru că faci videochat. Nimic mai greșit. Dacă vrei să faci performanță, trebuie să aloci între 7-12, 5-6 zile pe săptămână. Dacă îți dorești să faci bani cât să îți cumperi un apartament, o mașină, să îți plătești o facultate, să îți cumperi haine de firmă și să ai vacanțe scumpe, trebuie să fii conștientă că toate acestea se obțin cu efort susținut. Da, și fetele de la part time fac bani frumoși, dar nu într-atât încât să își permită o viață excentrică. Un model care lucrează la programul part time poate ajunge la câștiguri de  cel puțin 1500$/lună, reușind să pună în aplicare tranningul făcut, să aibe o stabilitata în program și între-4-6 ore/5 zile pe săptămână lucrate.
  2.  Maleabilitatea este ușurința cu care noi ne putem adapta la orice situație. În acest domeniu este una dintre calitatiile care ne pot ajută să ne inbunatatim foarte repede comportamentul nostru pe cameră, prin asimilarea trainningului oferit de studioul la care lucrăm. Sunt fete care nu reușesc să pună în aplicare sfaturile primite și acest lucru va îngreuna foarte mult evoluția și creșterea veniturilor. Sunt fete care consideră că ele știu cum trebuie să fii pentru acest job, ce trebuie să faci, cum trebuie să faci, fete care caută vina mereu în jurul lor, găsesc vină în context și în tot ce le este exterior lor, în loc să fie deschise să învețe din experiența altora care fac acest lucru de ani buni și pe un număr mare de modele. Sfaturile trebuie să fie mereu bine venite. Te vor ajuta și îți vor ușura muncă și vor grăbi evoluția dacă reușești să le asimilezi așa cum trebuie.
  3. Scopurile bine fixate. Întotdeauna dacă știi pentru ce muncești și îți stabilești sume de bani fixe, pe care dorești să le câștigi, vei ajunge într-un viitor apropiat să câștigi sau să ai ceea ce dorești. Nu este bine să ne fixăm doar sume de bani, ci să ne canalizăm energia pe lucruriile pe care vrem să le obținem cu acei bani. Puterea minții face minuni și, gândurile noastre se adeveresc întotdeauna. Deci gândește zilnic, după ce te-ai trezit, atunci când îți faci rutina de dimineață, pentru ce vrei să muncești în aceea zi. Pentru o mașină, pentru o vacanță de vară, pentru o geantă de firmă etc. Vei vedea că energia ta se va schimba și altfel vei pleca la drum în acea zi. Gândește-te că în acest domeniu totul este posibil, orice vis poate fi împlinit, doar trebuie să vrei și să muncești pentru asta! Oamenii de succes vizualizează zi de zi destinația la care vor să ajungă. Deci…visează, muncește, dobândește!
  4.  Limbile străine. În acest domeniu se colaborează cu site-uri care au membrii doar din afara țării noastre.Prin urmare este esențial să cunoști limba engleză la un nivel cât mai bun. Un avantaj al acestui domeniu este că ne dă posibilitatea să asimilăm și să inbunatatim limbile străine. Totul ține de voință. Modelele care știu limba engleză la nivel avansat scris și vorbit au șanse de evoluție mult mai rapidă. Constituie un avantaj orice limbă străină cunoscută, pe lângă limbă egleza care este obligatorie.
  5. Aspectul fizic. În ultima vreme se tot spune că aspectul fizic nu contează în acest domeniu. DA, este adevărat aspectul fizic nu contează, dar… Intotdeuna va există un dar. Este foarte important să fim îngrijite. Dacă la început nu ne vom permite să investim destul în aspectul nostru, treptat însă trebuie să învățăm să ne îngrijim mai mult decât o făceam în mod obișnuit, ducându-ne la un job normal. Din nou este un avantaj al domeniului…pentru că te vei învăța să investești în aspectul tău fizic, vei arată mai bine, vei fi mai frumoasă, vei străluci. Acest job îți cere ca în fiecare zi, atunci când intri online, să ai make-up bine făcut, părul spălat, aranjat, vopsit, unghiile mereu făcute, hainele diversificate și mereu în avantajul tău. Tocuri…tocurile sunt foarte impotante în acest domeniu, de aceea ar trebui să dezvolți o pasiune pentru ele. În concluzie în acest job nu contează dacă ești scundă, înaltă, mai slabă, ori mai grăsuța, dacă ești roșcată, ai nasul mai cârn sau buzele mai subțiri…contează doar să fii aranjată, cochetă și să te intereseze aspectul tău fizic. Pe aceste site-uri oricine, indiferent de cum arată, va găsi oameni care să cheltuie bani pentru compania sa, dacă știe să își folosească atu-urile.
  6. Comunicarea. În acest domeniu este principalul aspect al unui trainning și cel mai stufos capitol de învățat, dacă vei căuta performanță. Dirty talk-ul este de multe ori lăsat deoparte de către modele, considerându-l fie răsuflat, fie necăutat, fie un capitol neinteresant. Se pot face bani și fără el, dar un model care vrea să fie bine pregătită, va trebui să fie bine documentată. Fraze esențiale de deschidere a unui privat, povești interesante pentru creșterea minutelor unui privat, menținerea interesului membrului pe tot pacursul privatului sunt lucruri esențiale pentru un model care își dorește performanță.

 În concluzie, acest domeniu nu este unul ușor nicidecum. Nici nu se mai fac bani doar pentru că ești model de videochat, dar dacă îți dorești să faci performanță și ești motivată, cu siguranță se pot face sume uriașe de bani!

Spor la bani și chef de muncă!!!

Viseaza, munceste, dobandeste!

Girl-

Share This