0769.350.999 | Calea Victoriei nr.155, Bloc D1, Tronson 5, Bucuresti office@jadore-studio.ro

Confidentialitate

privacy

           Confidentialitatea in videochat este un subiect  foarte important pentru toate partiile implicate  in aceasta activitate: site, angajatii studioului si model. Toti angajatii studioului nostru semneaza o anexa la contractul individual de munca, referitoare la confidentialitate. Nici un angajat din studioul nostru nu are voie sa iti divulge nici macar numele vreunui model, in afara studioului. Este strict interzisa distribuirea datelor personale sau oricaror detalii legate de activitatea studioului nostru.

J`adore Studio te asigura de confidentialitatea datelor tale personale, atat fata de membrii cu care tu intri in contact pe site-uriile de specialitate, cat si fata de vizitatorii din Romania. Vei avea parte de un training aparte prin care te vom invata cum sa iti protejezi adevarata ta identitate fata de membrii tai. Site-uriile cu care studioul nostru colaboreaza, iti vor restrictiona accesul persoanelor din Romania, iar tu nu va trebui sa iti faci griji ca te va putea vedea vreun prieten sau vreo cunostinta.

Ne angajam de respectarea acestei confidentialitati prin semnarea unui contract legal de imagine prin care J`adore Studio isi asuma responsabilitatiile in fata legii ca iti va proteja imaginea, intimitatea si datele tale personale atat pe toata durata colaborarii cu compania noastra, cat si in cazul in care vei dori sa te retragi din acest domeniu. Sesiunile private (in care modelul este singur cu clientul), sunt confidentiale iar imaginile pot fi vazute decat de cel care plateste. Deasemenea conversatiile dintre modele si membrii sunt private. Iwanman 15.1n cadrul studioului nostru vei beneficia de sedinte foto si filmari video profesioniste, care vor beneficia si ele de confidentialitate maxima. Ele vor fi postate doar pe site-uriile de specialitate si de lucru, cu care vei semna un contract de confidentialitate prin care atat tu ca si model cat si site-ul in cauza, va asigurati ca pozele si video-urile nu vor fi postate pe alte site-uri.

Iti oferim cateva sfaturi pentru protejarea identitatii tale si a confidentialitatii:

  • Nu iti dezvalui numele tau personal colegelor tale sau membriilor.
  • Nu lega prietenii pe facebook cu colegele tale.
  • Nu distribui nici un fel de date personale membriilor tai.
  • Nu spune membriilor ca lucrezi in cadrul unui studio, sub nici o forma nu da detalii despre studioul nostru, adresa, nume, site.
  • Nu scrie pe retelele de socializare locul in care lucrezi.

privacy-camp-three-words

YOUR privacy is safe with US.

BLOG


Aplica acumEsti pregatita pentru o noua experienta intr-un studio videochat de top?


Suna la 0769.350.999 sau Aplica acumCONTACT
Share This