0769.350.999 | Calea Victoriei nr.155, Bloc D1, Tronson 5, Bucuresti office@jadore-studio.ro

Legalitate videochat

           In Romania Videochat-ul este o activitate legala, fiind reglementata de Legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin Legea 496/2004. J’adore Studio Videochat este reprezentat si administrat de catre o societate comerciala romana, cu sediul in Bucuresti care face angajari doar cu forme legale si respecta toate reglementarile in vigoare.

Activitatea de videochat in cadrul Jadore Studio se desfasoara in conformitate cu cele 10 cerinte prevazute de legislatia actuala, dupa cum urmeaza:

01

Contract de munca

Contractul de munca se semneaza de ambele parti si este pe perioada nedeterminata, ulterior revenind obligatia societatii comerciale de a inregistra respectivul contract in REVISAL (registrul electronic de evidenta a salariatilor). Lucrand in baza unui contract de munca vei avea mereu siguranta ca iti vei primi la timp salariul, vei beneficia de asigurare medicala gratuita, vei beneficia de indemnizatie de somaj si vei beneficia de concediu de odihna platit. In contractual de munca nu va fi specificat ca domeniu de activitate videochatul.

02

Sediu

Activitatea se desfasoara intr-o cladire de birouri, inregistrata ca sediu social la Registrul Comertului.

03

Taxe

Taxe platite catre Bugetul de Stat si Bugetele Asigurarilor Sociale. Fiind o activitate care genereaza venituri, se supune reglementarilor Codului Fiscal si naste obligatia achitarii taxelor si impozitelor catre stat, corespunzatoare veniturilor realizate,la fel ca in orice alta activitate.Plata contributiilor sociale, a taxelor si impozitelor catre stat se face lunar si fiecare model are posibilitatea de a verifica aceste plati.

04

Confidentialitate

Confidentialitatea modelelor videochat. In baza contractului de munca, se semneaza de ambele parti si o clauza de confidentialitate prin care studioul nostru se obliga sa asigure si sa protejeze identitatea si confidentialitatea modelelor noastre. Pentru mai multe detalii accesati sectiunea Confidentialitate.

05

Spatii de munca

Spatii individuale de munca. Fiecare model isi desfasoara activitatea in camere individuale de lucru, spatioase, elegante si cu un design modern. Vezi Galerie Foto.

06

Colaborari

Colaboram exclusiv cu persoane de sex feminin. Nu angajam baieti si sub nici o forma cupluri, intrucat activitatea la cuplu este ilegala pe teritoriul Romaniei.

07

Accesul minorilor este interzis

Nu colaboram cu persoane care nu au implinit varsta de 18 ani. De aceea inca de la interviu trebuie sa prezinti actul tau de identitate. Deasemenea, conform prevederilor legale, accesul minorilor in studio este interzis.

08

Softuri

Softuri cu licenta. Pentru ca intreaga activitate sa se desfasoare in regula, fiecare computer are licenta software pentru toate programele instalate si utilizate.

09

Paza

Siguranta locatiei este asigurata de catre o firma de paza si protectie specializata.

10

Reprezentare juridica si contabilitate

Jadore Studio Videochat este reprezentat de una dintre cele mai puternice firme de avocatura pe plan local, specializata in dreptul muncii, care ofera asistenta si consultanta fetelor care doresc sa afle mai multe detalii despre legalitatea acestei activitati, iar de contabilitatea noastra se ocupa o doamna Expert-Contabil.

BLOG

 • lauren_ridealgh-wallpaper-1920x1080Videochat-ul si prejudecatiile
             Videochat-ul este încă un subiect tabu pentru Romania care se vrea a fi o tară cu oameni deschiși la minte, fară prejudecati. Insă se vrea si
 • Talking-Tip0105-615x308sfdvvgfvRasul, un adevarat medicament!
  “Sapunul este pentru corp asa cum este rasul pentru suflet”. Se spun multe despre ras, ca ingrasa, ca arde calorii, ca este contagios, ca
 • woman_in_red-wallpaper-1920x1080Strategie de perfectionare
       Increderea in tine este o notiune care descrie senzatia de bine in propria piele, de confort si securitate interioara, de cunoastere a rolului si
 • glamorous_woman-wallpaper-1920x1080Frica de esec
           Antifobia reprezinta frica de esec. Ca si  in cazul altor fobii aceasta actioneaza in toate planuriile vietii, conducand la rezultate nedorite si
 • posing_model-wallpaper-1920x1080Videochat de la studio vs. videochat de acasa
 • beauty_30-wallpaper-1600x900Rezistenta la stres
  Rezistenta mentala este o calitate a oamenilor de succes. Ea este mai presus decat randamentul fizic si este esentiala in momentele dificile ale vietii,

Aplica acumEsti pregatita pentru o noua experienta intr-un studio videochat de top?


Suna la 0769.350.999 sau Aplica acumCONTACT
Share This