0769.350.999 | Calea Victoriei nr.155, Bloc D1, Tronson 5, Bucuresti office@jadore-studio.ro

Model de succes

In acest domeniul videochatului se pot face foarte multi bani, dupa cum bine se stie. Insa , ca in orice alt domeniu pentru a face performanta este nevoie de multa munca si implicare. Castigurile unui model  fara experienta se situeaza  intre 500$ si 1500$ pe luna, iar un model de succes  ajunge sa aibe castiguri de peste 4000$ pe luna.
Ce te poate face sa fii un model de succes?
Reteta exista, dar conteaza foarte mult cat la suta din ingredientele oferite de noi, reusesti sa le folosesti. Conteaza foarte mult seriozitatea,  respectarea programului, timpul petrecut online si calitatea lui. Un model care dedica timp acestui job, este un viitor model de succes. In acelasi timp conteaza sa reusesti sa ai aceeasi energie pozitiva pe tot parcursul orelor online.
Perseverenta si ambitia sunt doua atu-uri care te vor ajuta foarte mult in drumul tau spre a face multi bani. Se spune ca ambitiosii isi incep succesul acolo unde altii se opresc in esec…De aceea oricat de departe simti ca te aflii de succesul mult dorit, nu te opri, s-ar putea sa fi doar la un pas distanta! Be ambitious girl! Multe fete considera ca pentru a face bani in acest domeniu trebuie sa fii foarte frumoasa. Cei drept aspectul conteaza, dar nu trebuie sa fii acel gen de frumusete ”Barbie” pentru a face bani. Este de ajuns sa fii draguta, sa ai incredere in tine si sa acorzi atentie look-ului tau. Adevarata frumusete vine din personalitatea ta, iar atitudinea este cea care conteaza si care face diferenta!

BLOG


Aplica acumEsti pregatita pentru o noua experienta intr-un studio videochat de top?


Suna la 0769.350.999 sau Aplica acumCONTACT
Share This