0769.350.999 | Calea Victoriei nr.155, Bloc D1, Tronson 5, Bucuresti office@jadore-studio.ro

Videochat-ul in detaliu

Videochatul este forma de comunicare prin intermediului internetului, cu ajutorul unui calculator si a unei camere web de inalta performanta, intre doua sau mai multe persoane, care se afla la distanta.

           Primul pas pe care trebuie sa-l faci pentru a ajunge in contact cu persoanele care cauta acest tip de conversatii este sa iti creezi un cont pe un site de specialitate. Sunt nenumarate site-uri de profil pe care iti poti face acest cont. Alegerea nu este deloc usoara si necesita cunoasterea tipologiei si regulamentului fiecarui site in parte, de aceea echipa noastra te va ajuta sa faci cea mai buna alegere, in functie de personalitatea ta si felul in care interactionezi cu cei din jur. Fiecare site are specificul lui si de aceea este foarte importanta alegerea pe care o faci inca de la inceput.

Odata ce site-ul este ales, o mare importanta o are profilul tau online. De aceea se va face o sedinta foto profesionista, iti vom creea texte care sa te caracterizeze si sa te reprezinte cat mai bine si vom veni mereu cu idei noi si imbunatatiri. Profilul tau este cartea ta de vizita pentru membrii!
Inainte sa intri pentru prima oara online vei avea parte de un training in care ti se va spune in detaliu tot ceea ce trebuie sa stii despre acest domeniu, cum trebuie sa te prezinti in fata camerei, cum trebuie sa vorbesti, pentru a nu avea nici un fel de dificultate. Acest domeniu poate parea usor pentru cineva ca nu-l cunoaste, insa este un domeniu complex, care se invata in timp si are nevoie de rabdare. Necesita cunoasterea cel putin a unei limbi straine la nivel cel putin conversational, abilitati foarte bune de comunicare, cultura generala, fire extrovertita, mentinerea unei atmosfere placute si pozitive, atitudinea unui bun entertainer. Cu timpul te vom face sa le asimilezi pe toate, totul sta in dorinta ta de a avea succes.

Odata ajunsa online, incepe distractia!

Platforma oricarui site este impartita in cel putin doua categorii:
free chat (sectiunea unde interactionezi cu membrii, iti faci prieteni, socializezi. Aceasta sectiune nu este platita, dar nu este pierdere de timp. Aici te prezinti, te faci cunoscuta si devii populara).
paid chat sau private chat (sectiunea unde membrul sau membrii platesc cu cel putin 1.99$ per minut).

Conversatiile dintre tine si membrii sunt legate de orice tema de la hobby-uri, carti citite, filme, mancare, cultura generala, calatorii etc. pana la subiecte pe teme erotice, fantezii. De aceea este foarte important sa fii vorbareata, creativa si sa cunosti cat mai bine limba engleza. Daca limba engleza nu este la un nivel satisfacator, nu este nici o problema. Daca ai vointa, o poti invata perfect inca din primele 2 luni. Conversatiile online sunt un prilej foarte bun pentru a invata nu numai limba engleza, cat si alte limbi straine. Trebuie doar sa te implici si sa dedici timp acestui lucru.
In timpul chaturilor platite interactiunea dintre model si membru platitor trece la alt nivel. Conversatiile sunt mult mai ample, iar atentia ta este indreptata in totalitate asupra lui. Se poate ajunge la nuditate, streaptease si alte jocuri, dar limitele intotdeauna le vei stabili tu.

In studioul nostru exista doua sectiuni de videochat:

– sectiunea adult (unde sunt prezente show-rile nude);
– sectiunea non-adult (unde orice fel de nuditatea este interzisa, insa nu si conversatiile pe teme erotice).
Inca de la interviu poti alege in ce directie doresti sa mergi. Noi te vom indruma cu cat mai multe sfaturi indiferent de alegerea pe care o vei face si vom fi alaturi de tine pentru a castiga cat mai bine si a te simti cat mai confortabil.

Videochat-ul este mai mult decat prejudecatile oamenilor din jurul tau!
Videochatul este felul in care iti poti da un restart vietii, modul in care o poti lua de la capat, este sansa la independenta, sansa la visuri implinite!

BLOG

 • lauren_ridealgh-wallpaper-1920x1080Videochat-ul si prejudecatiile
             Videochat-ul este încă un subiect tabu pentru Romania care se vrea a fi o tară cu oameni deschiși la minte, fară prejudecati. Insă se vrea si
 • Talking-Tip0105-615x308sfdvvgfvRasul, un adevarat medicament!
  “Sapunul este pentru corp asa cum este rasul pentru suflet”. Se spun multe despre ras, ca ingrasa, ca arde calorii, ca este contagios, ca
 • woman_in_red-wallpaper-1920x1080Strategie de perfectionare
       Increderea in tine este o notiune care descrie senzatia de bine in propria piele, de confort si securitate interioara, de cunoastere a rolului si
 • glamorous_woman-wallpaper-1920x1080Frica de esec
           Antifobia reprezinta frica de esec. Ca si  in cazul altor fobii aceasta actioneaza in toate planuriile vietii, conducand la rezultate nedorite si
 • posing_model-wallpaper-1920x1080Videochat de la studio vs. videochat de acasa
 • beauty_30-wallpaper-1600x900Rezistenta la stres
  Rezistenta mentala este o calitate a oamenilor de succes. Ea este mai presus decat randamentul fizic si este esentiala in momentele dificile ale vietii,

Aplica acumEsti pregatita pentru o noua experienta intr-un studio videochat de top?


Suna la 0769.350.999 sau Aplica acumCONTACT
Share This