Despre noi

Cine iti poate intelege nevoile mai bine decat

un fost model de videochat

Jadore Studio este nascut din pasiunea si povestea unui fost model de videochat. Dupa ani de experienta si performanta in domeniu, am ales sa trecem in etapa urmatoare si astfel am creat un studio de videochat, facut de modele pentru modele. Intelegem perfect nevoile de baza ale unui model incepator si etapele prin care acesta trebuie sa treaca pentru a ajunge pe culmile succesului. Alege si tu compasiunea si profesionalismul nostru.

Avem ca scop principal crearea

celor mai bune conditii de lucru

Am investit în calitate, am pus accent pe design, confort, iar curățenia este la superlativ. Fiecare cameră are design unic, personalizat, aer condiționat, aparatură de ultimă generație.

Training profesionist

Foste modele de videochat, cu vasta experienta in domeniu iti vor spune tainele succesului in videochat, pe tot parcursul colaborarii tale cu noi.

Computere ultima generatie

Intr-o lume a tehnologiei, pentru a face performanta pe site-urile de videochat, ai nevoie de cele mai bune calculatoare. Le vei gasi mereu la noi.

Internet de mare viteza

Pentru a te vedea bine pe site-uri conteaza calitatea si viteza internetului. Avem conexiune stabila profesionala de care te poti bucura.

Modelele noastre au decis ca suntem

un studio de videochat ideal

Echipa J’adore Studio te va ajuta 24/7 cu suport tehnic, aspect, limbaj, joc de rol, confort și orice altceva ce consideri că ai avea nevoie în timpul serviciului. Iar faptul că în studioul nostru totul este creat din prisma modelului de videochat, face ca totul să-ti fie în avantaj. Aici vei găsi înțelegerea și sprijinul de care are nevoie un model. Poti citi mai jos parerile modelelor noastre:

Andreea

M-am simtit minunat la interviu si mi-au spus de la inceput ce asteptari trebuie sa am. Ma bucur ca fac parte din echipa Jadore.

Miruna

Mi-am adus si o prietena recent si lucram amandoua pe aceeasi tura. Ne simtim bine , e ok. Trainerii sunt saritori si ne ajuta de fiecare data.

Lucia

Inainte am lucrat la un studio unde faceam 1000$ la perioada. Am venit la J’adore si mi-am gasit un stil propriu si imi merge foarte bine.

Vrei si tu sa faci parte din

cea mai tare echipa?

Programeaza interviu